Sjuk...

Idag är jag sjuk,  kände redan igår kväll att jag började bli lite snorig, men hade inte väntat mig att jag skulle bli såhär hängig. Är täppt i näsan, febrig å hostig. Skit, känns så jäkla träligt. Hoppas innerligt att jag blir bättre till helgen för då ska jag ju ut till mor å far, å på torsdag är de ju träning, hoppas jag hinner friskna till för jag vill inte missa träningen, de är jätteskoj men sketajobbigt. Hahaha.  nae nu orkar jag inte skriva mer, ska nog går å lägga mig en stund hos lillan i soffan å vänta på Daniel=)

Hjärtans dag!

Måste bara säga att detta är min absolut allra bästa alla hjärtans dag. Har haft en heldag med min älsklingar. Å nu har vi njutit av en underbar middag!


Älskar min familj!!!

Tvätt!!!!!!

Idag har jag stora tvättare dagen, har än så länge kört 4 maskiner tvätt så nu är de tvätt överallt men de är väl bäst för annars blir jag nog aldrig kvitt mitt berg av tvätt. har även dammsugit hela undervåningen men de syns inte längre, usch för hundhår. Jag tror nog att ingen hund har någonsin fällt så mästerligt som min hund gör, hår prescis överallt. men nu ska ju barngrinden dit på övervångingen så nu kommer han inte få vara däruppe längre så då borde de ju iaf inte bli så hårigt däruppe.  Önskar han kunde sluta fälla!

Igår var jag iväg å köpte bilbarnstol till lillan, hon har ju snart blitt så stor så hon inte får plats i den lilla längre, lr de dröjer väl säkert flera månader innan hon väger 13 kg men jag kände att de var dags att byta till en annan. Så jag köpte en Izi kid, sägs ju att den är säkrast på marknaden, den var dyr men jag hittade en på blocket som jag fick relativt billigt iaf. Så jag är nöjd, men de känns så skumt att hon sitter så högt i stolen nu. hahaha, men de vänjer man sig nog snart vid.

Funderar på om jag ska ta å lägga undan Isabells kläder som är för små, men om jag går upp nu å vaknar hon säkert. men jag tror de är bäst att gå upp å börja måste ju hänga 4 maskinen med tvätt oxå. kanske bloggar vidare senare annars får de bli en annan dag.

Träning imorgon, guuuu va skönt!!

Snö!

De är ju snö i mängder igen, nu är de ca 10 cm å de snöar fortfarande till å från. Så idag har jag skottat snö, första gången jag har gjort de denna vinter. Tidigare har jag inte hunnit ut å skottat förens svärfar har vart här med sin traktor å plogat åt oss, men idag fick jag skotta själv. De va skönt! Härligt med frisk luft är de ju me så innan jag skottade gick jag Laggarpsrundan, givetvis så halkade jag omkull men som tur var slog jag mig inte så farligt, fick lite ont i knät bara men de släpper nog efter snart, hoppas jag.

Så vad har lilla duktigt jag gjort idag då, jo jag har tvättat 3 maskiner tvätt (ändå finns de typ mängder kvar att tvätta), så har jag dammsugit hela huset ( missade visst att dammsuga på ena toaletten, men eftersom de står en barnvagn ivägen så är de nog inte så många som vart inne där å smutsat ner), har kastat sopporna, vart ute å gått( äntligen kommit igång med lite nyttiga vanor), skottat, hämtat posten dock ej älsklingens atl, den får han hämta själv idag, å så har jag ju givetvis lekt med lillan, bytt ett par blöjor, gett henne lunch å allt sånt. Känner mig väldigt nöjd med mig själv idag.

I måndags så gick jag med i viktklubb igen, började åter igen räkna hur många kalorier jag äter för att jag ska kunna gå ner i vikt. Vet att man inte ska banta egentligen när man ammar men när jag skrev in mig å har börjat räkna kalorier upptäcker jag att jag åter igen har gjort samma miss som tidigare i livet. Jag äter för LITE! Så nu när jag äter min mängd som jag ska gå ner i vikt av så äter jag mer än jag gjort tidigare. Då kan de väl ändå inte vara farligt att man dessutom går ner i vikt om man ändå äter mer än i vanliga fall. Så de är alltså för att jag har ätit för lite som kroppen inte gör sig av med allt överskott av fett som jag bär omkring på, kroppen behåller allt men nu ska de bli ändring på de. Har bestämt mig för att jag ska vara godisfri nu ända fram till nästa lördag, då ska jag lyxa till de med lite godis på alla hjärtans dag=)

Om en stund kommer Daniel å då är de lunchdags! Ska äta rester från igår, crepes med ost och skinka. De va mums!!

Grattis!!

Vill bara börja med att säga grattis till min älskade pappa som fyller år idag. De är hans 51 födelsedag och jag hoppas han har haft en bra dag trots att han stått ute å jobbat i blåsten=)

Idag har jag inte gjort så mycke, är förkyld så jag har noll ork för tillfället, lr förkyld vet jag inte om jag är så mycke mest att jag är helt slut i kroppen å känner mig verkligen orkeslös. Hoppas de blir bättre, vill ju träna på torsdag å då har jag ju sim med lilla tjejen också.

Igår var jag nere i Boxholm, fick med Anki ut på en promenad å de va trevligt. Tycker de är skönt att inte behöva gå själv. , För nu ska här brännas så mycke fett som möjligt, går de riktigt bra kan ju år 2009 bli de första året typ någonsin som jag har modet att visa mig i bikini, skulle vara kul! Har nyss vart ute å gått i en halvtimma med Patronen å lillan. Blir att gå en sväng till ikväll när Daniel har kommit hem, de är skönt med frisk luft, man känner sig både piggare å gladare.

Nu kommer snart Daniel hem så de är bäst att jag börjar lite smått med maten, idag ska de bli pastasallad å de är gottit!!!

Isabell en dag gammal å nedre bilden är tagen i år, då hon är ca 6 månader gammal=) Sötnosen=)

Nu är...

Nu är den jobbigaste delen över, begravningen av min älskade farmor har nu ägt rum å de va väldigt vackert. Tårarna rann så fort jag kom in i kyrkan, såg bileden av min vackra farmor som stod på kistan å då , först då fattade jag att de verkligen var sant. Hon är verkligen borta. Känns jobbigt, men nu hoppas jag att de bli lite lättare. Livet måste ju gå vidare, å de gör de.

Nu ska jag se lite på tv innan de är dags att krypa till sängs, Go natt på er alla där ute i den stora världen.

RSS 2.0