Hittad!

jag har funnit min älskade kamera=) Den låg i kartongen med saker från min älskade farmor!

Nu sitter jag här å lyssnar på kolmårdstroll, gillar den låten asså, riktigt härlig=) Ska snart iväg till bvc, så får vi se vad lillan väger idag, de är ju dags för tiomånaderskontrollen idag=)

hejsan

var sjuttan är min kamera??

jag är helt otroligt duktig på att slarva bort min fina kamera. har ingen som helst aning om var den kan vara, sist jag använde den tror jag var i Kårarp för rätt länge sen. Tar ju aldrig kort vilket är väldigt synd, kunde vara kul att ha kort på lillan när hon blir en stor tjej. Den brukar ju ligga i skötväskan men icke sa nicke, denna gång är den tydligen längre bort. Bäst att leta efter den, måste ju ha den så jag klan ta några underbara kort på min lilla tös.

Nu ska jag nog ta med mig lillan å massvis med tvätt upp så jag blir av med den=9

Hej svejs!!

Oj då så länge sen

nu var de evigheter sen jag skrev ett inlägg, tänker inte lova att bli bättre på att uppdater för då blir jag absokut inte de men kan ju göra ett försök. Vad har då hänt den senaste tiden, rätt mycke faktiskt, sambon har friat, vi ska flytta om 3 veckor å så har jag fått veta när jag ska jobba i sommar. Så ja en del har ju hänt!
gu va jag längtar tills vi har flyttat, något som är bara vårt. Älskar de!!!  Så nu gäller de att packa för fullt, hoppas på packhjälp i helgen. nu måsta lillan nattas=) puss hej

RSS 2.0