Nytt blad

Är de så att när man dör börjar man på ett nytt blad? ett när man föds, ett för konfirmation, ett för bröllop, ett när man får barn, å så ett när man dör. De kan inte stämma, då skulle livet bestå av ca 5 blad, beroende på hur många barn man skaffar. Ne jag vill hellre tro att varje dag är ett nytt blad, för varje morgon när man vaknar är bladet oskrivet, kanske planerat men dock alltid oskrivet. De är ju först när kvällen kommer å dagen har passerat som man kan säga att bladet inte längre är tomt. Även vardagen är värt ett blad, som idag t.ex. inget speciellt har hänt, jag har skurat, bytt några blöjor, fixat å donat helt enkelt, å så vart iväg å tänat. För mig är de bladet lika viktigt som de bladet om när Isabell fick sin första tand, i lördags den 24 januari så fanns den helt plötsligt bara där. Men vad jag vill ha sagt är att alla dagar är lika värda, trots att man kanske inget vettigt har gjort. För vad vore livet om man tog bort vissa dagar, alla dagar är nog perfekta på sitt eget sätt. Har sitt eget innehåll. Oskrivet lr inte, imorgon blir en jobbig dag men utan den kan inte bladet vändas åter en gång, å de är ju ändå så. Bladen fortsätter , livet går vidare. Vi kan inte återuppleva samma dag igen, men vi minns den den är för alltid ett minne som inte bleknar lr också bleknar de man man glömmer inte.

Imorgon..

Imorgon är de då dags för den dagen jag önskar inte skulle komma, men samtidigt känns de skönt. Först nu känns de verkligt, hoppas de inte känns allt för jobbigt imorgon. Farmor fick ju faktiskt somna in precis som hon önskade, lycklig i drömmarna, Tror nog att hon såg farfar, hon har väntat så många år på att få möta honom igen nu, tänk va länge hon väntat på att åter igen få se den man hon så innerligt älskat. När man förlorar någon så nära så känner man hur mycke man värdesätter sin famillj.  Idag var jag å tränade step up å i slutet spelades true color å då kom en bild av farmor fram...Älskar dig min älkade farmor!!

Besök!

Idag kommer min vän Emelie på besök, ska bli skoj var  länge sen vi sågs. =)

Usch vill att den här veckan ska snigla sig framåt, vill INTE att de ska bli fredag. Vill inte tro att de är sant, de får inte vara sant, vill inte att de ska ske, men de är sant , de är väl dags attf örstå. Men jag kan inte. Vill inte. Usch!!!

Älskade farmor, våran allra bästa farmor, har aldrig funnits å kommer aldrig finnas någon så underbar farmor som du. Du var underbar, fantastisk å strålande glad nästan alla dar. Jag kommer ihåg allt, alla minnen av dig har etsats fast i minnet, bkir glad när jag tänker på dessa minnen jag har, är glad att jag har så många minnen av dig kvar. Du lärde oss så mycke, vi fick nya erfarenheter, du såg oss växa upp med stolthet å glädje. Du visste jämt allt. Tack för att vi fick ha dig kvar så länge. Älskar dig min älskade farmor!!!

Födeledag!!

Tjoho idag är de min födelsedag å jag har faktiskt fått frukost på sängen=) De va mysigt när min älskling kom upp med smörgås å sjöng för mig.

Nu sitter jag i soffan å slöar å tittar på Emil å griseknoen, den är så charmig.

har inte mycke mer å tillägga just nu, ska se vidare på filmen å så ska jag nog iväg till boxholm en sväng så småningom. Men först ska lillan sova färdigt, å jag skla se på filmen. Mysigt!!!!

Älskar min familj nåt helt otroligt, =)

Fläskbalett!!!

Japp idag är de dags för lite fläskbalett igen lr dansarobic om man nu vill kalla de för de=) Ska bli skoj, tyckte de va skitskoj sist så nu hoppas jag att de inte är mycke svårare steg än sist för då är de kört för min del. Har vart iväg å handlat lite nytt på lindex idag, de lönar sig att vara medlem där=) handlade superduper billigt idag, 5 par trosor, 2 sporttoppar å lite till lillan å de gick inte på mer än 91 kr, snacka om bra kap.

Jag har även vart iväg med Daniels kostym till kemtvätten, måste ju tvättas innan begravningen. Vart lite fläckar på den vid Isabells dop=( Men nu är dom snart borta. =)

Imorgon fyller jag år så jag hoppas att jag får god frukost på sängen men man ska inte hoppas på för mycke, Daniel ska ju iväg å jobba också så jag blir nog själver hela dan, de blir te å fortsätta städa å sen ta en promenix imorgon.

Nu måste jag gå å hänga tvätt innan de är dags att ge sig iväg på lite träning!!

Lgger in ett par bilder me om jag hittar några fina=)

Full fart!

Ja då var de dags för dagens inlägg. Sitter här nu å glor, ska väl eventuellt se på Idrottsgalan. Sitter här å känner mig svullen som en valross, idag har jag syndat med maten, vi var på max med svärfar, inte bra... Men de blir te å ta en lång promenad imorgon för nu är de alldeles för sent. =( Daniel är iväg ner te Boxholm för att återlämna sin brors släpa. Hoppas han kommer snart för de e lite trist att sitta själv å glo på tv på kvällen.

Nu står Isabell å river på svärfars påse med texter i, bäst jag går å tar han d om henne, bloggar ev. vidare imorgon=)

Söndag..

Två veckor idag,  shit va tiden går. Om 2 veckor är de dags att säga farväl för all framtid, vill verkligen inte. Känner att de kommer bli extremt jobbigt men jag hoppas jag kan tillåta mig själv att förstå att de verkligen har hänt. Igår kom tårarna när Daniel kom hem, kändes jobbigt hela dagen å kunde inte riktigt ta mig för någonting men idag känns de lite lättare. Vill inte att de ska vara sant.

idag har jag planerat att jag ska åka till återvinningen å sen så ska vi ju på babysim, ska bli skönt å skojigt=) Undrar om Isabell får åka rutcshkana den här terminen?! Skulle vara kul!


Nu!!

Nu ska jag då som alla andra börja blogga, min sambo har länge tyckt att jag ska börja blogga men känner inte att jag har haft varken tid å lust. Men nu är jag här!
Sitter nu här vid datron å min lilla parvel Isabell kör in i min stol med full fart med sin gåstol. Hon sliter ner precis allt hon når, hahaha. Men hon är ju så underbar så man kan bara skratta när hon fokuserar för att nå de omöjliga=)

Lustigt egentligen hur fort tiden går å hur mycke som händer, nu är lillan lite mer än ett halvår å de är full fart hela tiden, Nu sitter hon helt själv längre stunder å hon bubblar allt mer=) Nu börjar hon bli lite otålig å vill gärna att mamma ska leka med henne. hahahah..

Nu är de snart 2 hela veckor sedan jag förlorade min älskade farmor å jag har fortfarande inte riktigt velat förstå att hon verkligen är borta. har inte tillåtit mig själv att gråta utan är stark istället, tårarna håller jag inne å ler istället. jag kan inte gråta, känns som om en del av mig är borta men jag kan inte sörja. Fattar inte!!! va där de för fel på mig!  Låter bli att tänka på de, vill inte gå å vara ledsen när de bara är jag å Isabell hemma, vill inte att hon ska se sin mamma lessen hela tiden, utan bite ihop. Känns jobbigt att jag inte har träffat mamma å pappa sedan de här hände, önskar så att jag kunde få hålla om dom å låta mig själv sörja. har en känsla av att alla känslor kommer när vi sitter där i kyrkan å ser kistan å de fina fotot på världens underbaraste farmor. Önskar så att jag fick krama dig en sista gång farmor. dagen efter att du dog tittade jag upp mot stjärnorna å en av stjärnorna lös starkare än dom andra å jag vet att de var du.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0