Husköp!!

japp nu har vi då blivit husägare å den 15 juni bär de av med flyttlasset till Boxholm. De känns bra å slippa denn j***a hyresvärd som vi har nu. Sååååå skönt!

Vad händer mer då, jo nu i helgen ska jag å lillan vara hundvakt hos mor å far, de ska ju iväg på kryssning me mina systrar å lite vänner te dom. Emelie ska följa med mig ut dit i helgen för min babe ska spela poker å hade inte tid att följa me=). Ska bli roligt å umgås lite igen, var ju länge sen vi träffades nu.

Nja nu har jag inte tid att skriva mer för nu ska vi ut å gå en sväng.

Puss hej

Dags kanske??

Att uppdatera bloggen, en del har väl kanske hänt sedan sist. Vi har bytt bil å faktiskt fått den andra såld=) I helgen var iväg till Tyskland, de gick jättebra med lillan, vi åkte dit på natten så de skulle vara så smidigt som möjligt eftersom lillan sov hela vägen dit utom när vi åkte färja, men de var trevligt  förutom att de va så tråkigt väder! Såg knappt någonting, men resan resulterade iaf i att barskåpet är fyllt till bredden igen=)

Isabell lär sig något nytt varje dag nu tror jag, nu har hon börjat krypa på riktigt, innan dess så var de å åla sig som gällde, å ände sedan vi var ute å hälsade på mamma å pappa så har on börjat ställa sig upp mot allting! Hon är helt underbar.

Nu ska jag sätta ihop mitt display system å sätta in papper där, tack för mig, hej!

RSS 2.0