Snö!

De är ju snö i mängder igen, nu är de ca 10 cm å de snöar fortfarande till å från. Så idag har jag skottat snö, första gången jag har gjort de denna vinter. Tidigare har jag inte hunnit ut å skottat förens svärfar har vart här med sin traktor å plogat åt oss, men idag fick jag skotta själv. De va skönt! Härligt med frisk luft är de ju me så innan jag skottade gick jag Laggarpsrundan, givetvis så halkade jag omkull men som tur var slog jag mig inte så farligt, fick lite ont i knät bara men de släpper nog efter snart, hoppas jag.

Så vad har lilla duktigt jag gjort idag då, jo jag har tvättat 3 maskiner tvätt (ändå finns de typ mängder kvar att tvätta), så har jag dammsugit hela huset ( missade visst att dammsuga på ena toaletten, men eftersom de står en barnvagn ivägen så är de nog inte så många som vart inne där å smutsat ner), har kastat sopporna, vart ute å gått( äntligen kommit igång med lite nyttiga vanor), skottat, hämtat posten dock ej älsklingens atl, den får han hämta själv idag, å så har jag ju givetvis lekt med lillan, bytt ett par blöjor, gett henne lunch å allt sånt. Känner mig väldigt nöjd med mig själv idag.

I måndags så gick jag med i viktklubb igen, började åter igen räkna hur många kalorier jag äter för att jag ska kunna gå ner i vikt. Vet att man inte ska banta egentligen när man ammar men när jag skrev in mig å har börjat räkna kalorier upptäcker jag att jag åter igen har gjort samma miss som tidigare i livet. Jag äter för LITE! Så nu när jag äter min mängd som jag ska gå ner i vikt av så äter jag mer än jag gjort tidigare. Då kan de väl ändå inte vara farligt att man dessutom går ner i vikt om man ändå äter mer än i vanliga fall. Så de är alltså för att jag har ätit för lite som kroppen inte gör sig av med allt överskott av fett som jag bär omkring på, kroppen behåller allt men nu ska de bli ändring på de. Har bestämt mig för att jag ska vara godisfri nu ända fram till nästa lördag, då ska jag lyxa till de med lite godis på alla hjärtans dag=)

Om en stund kommer Daniel å då är de lunchdags! Ska äta rester från igår, crepes med ost och skinka. De va mums!!

Kommentarer
Postat av: Sofia

hej har rätt nygligen hittat till din blogg :) Hoppas allt är bra med er? gud va du har hunnit mkt idag, men det är skönt o hålla igång :)

hoppas ni får en bra helg!

/ sofia.

2009-02-06 @ 14:51:29
URL: http://mammaiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0