Bättre..

idag visade vågen neråt endast 93,0 idag. Alltid nåt=) ¨

Fick även tipset att tänka mer på cm mått å inte bara vikt å de stämmer, har ju lyckats bli av med ganska många cm sen lillan födddes även om jag tycker att de inte är så många kg.

Nu ligger Daniel i sängen å vilar sen ska vi nog gå en runda, får se om lillan somnar då så vi kan måla å slipa våra skåpsluckor=)

Härliga måndag!=)

Idag är de då måndag igen. även denna vecka har jag jobb. Känns helt suveränt att få jobba!

Än är de inte vägning , tänkte köra vägning ons lr torsdag och eventuellt en dag till, Vi får se vad som passar bäst. idga har jag vart i Lkpg en sväng, ätiti lunch med Emelie å gått lite inne på ikea, roligt att träffa emelie=)

På fredag kommer syster yster och Danne, ska bli roligt. Måste komma på nåt gott att bjuda på till middag.
Sen på lördag åker lillan ut till mormor å morfar, första natten hon sover bporta själv å första natten jag sover utan henne sen hon föddes. Men de ska nog gå bra=9

Nu ska jag röra mig mot sängen å vänta på att Daniel kommer hem=)

idol!

Liggar just nu i sängen å tittar på idol. Daniel är iväg å bastar med grabbarna!

Vägningen i torsdag var nåt bättre än invägningen, vågen stannade på 93,3kg. Hoppas den visar mindre nu framöver. Blir j7u så deppig när man ser dom där  jädrans siffrorna på vågen=(

har ätit lite godis idag men imorgon får de bli en långpromenad så länge vädret tillåter. Nu ska jag se på tvigen.

söndag!

idag ska jag börja morgonen med att ta en shake sedan ska jag åka iväg å hjälpa Daniel å raka matjord. alltid lika kul en söndag morgon=)

Så nu måste jag väcka lillan å klä henne innan de är dags att åka!.

Viktblogga!

Halloj allesammans! Har ikväll bestämt mej för att börja viktblogga, idag börjar alltså min femtielfte kamp mot alla kilon.

Har satt upp ett tydligt slutmål men även ett delmål. Slutmålet är 80 kilo, jag kan tänka mj att många tänker. Oj men de va ju många kilo de me men inte för någon som faktiskt hat tangerat sitt viktrekord på 120 kilo. Så 80 är mitt slutmål. Mitt delmål är 87 den magiska inskrivningsvikten under den tid jag väntade Isabell. 

Nu måste jag bara ta modet till mig att skriva vad jag väger i nuläget. Ikväll visade vågen hela 94,1 kg men de brukar ju vara ett par kg mindre på morgonen så hädanefter tänker jag väga mig två morgnar i veckan för att hålla kolla på kilona.

Ni som känner att ni vill peppa mig lite te viktnedgång får gärna lämna ett litet avtryck=)

RSS 2.0